Προτεινόμενοι Σύνδεσμοι:    greece   -   greece hotels   -   ειδησεις   -   greece news   -   ταβλι στο internet   -   livescore   -   νέα
 easypedia

Easypedia.gr
Ελλάδα
Αρχαία Ελλάδα
Ελληνες
Πρωθυπουργοί
Οικονομία
Γεωγραφία
Ιστορία
Γλώσσα
Πληθυσμός
Μυθολογία
Πολιτισμός & Τέχνες
Ζωγραφική
Θέατρο
Κινηματογράφος
Λογοτεχνία
Μουσική
Αρχιτεκτονική
Γλυπτική
Αθλητισμός
Μυθολογία
Θρησκεία
Θετικές & Φυσικές Επιστήμες
Ανθρωπολογία
Αστρονομία
Βιολογία
Γεωλογία
Επιστήμη υπολογιστών
Μαθηματικά
Τεχνολογία
Φυσική
Χημεία
Ιατρική
Φιλοσοφία & Κοινωνικ. Επιστήμες
Αρχαιολογία
Γλωσσολογία
Οικονομικά
Φιλοσοφία
Ψυχολογία
Γεωγραφία
Ασία
Αφρική
Ευρώπη
Πόλεις
Χώρες
Θάλασσες
Ιστορία
Ελληνική Ιστορία
Αρχαία Ιστορία
Βυζάντιο
Ευρωπαϊκή Ιστορία
Πόλεμοι
Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία
Σύγχρονη Ιστορία
 

Συζήτηση πύλης:Ρωσία/Επιλεγμένη εικόνα

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Αρχείο επιλεγμένων εικόνων

Ιούλιος 2007  Μπασκίρ κλειδούχος στα Ουράλια, φωτογραφημένος στις αρχές του 20ού αι. από το Σεργκέι Προκούντιν - Γκόρσκι. Οι Μπασκίρ είναι το τέταρτο μεγαλύτερο έθνος της Ρωσίας, αριθμώντας περίπου 1.700.000 μέλη.
Ιούλιος 2007
Μπασκίρ κλειδούχος στα Ουράλια, φωτογραφημένος στις αρχές του 20ού αι. από το Σεργκέι Προκούντιν - Γκόρσκι. Οι Μπασκίρ είναι το τέταρτο μεγαλύτερο έθνος της Ρωσίας, αριθμώντας περίπου 1.700.000 μέλη.
Αύγουστος 2007  Το Συντριβάνι του Σαμψών μπροστά από το Μέγα Παλάτι του Πέτερχοφ. Κτισμένο στα ΝΔ προάστεια της Αγίας Πετρούπολης ως εξοχική κατοικία της τσαρικής οικογένειας στις αρχές του 18ου αιώνα, το Πέτερχοφ ανήκει στον κατάλογο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της ΟΥΝΕΣΚΟ.
Αύγουστος 2007
Το Συντριβάνι του Σαμψών μπροστά από το Μέγα Παλάτι του Πέτερχοφ. Κτισμένο στα ΝΔ προάστεια της Αγίας Πετρούπολης ως εξοχική κατοικία της τσαρικής οικογένειας στις αρχές του 18ου αιώνα, το Πέτερχοφ ανήκει στον κατάλογο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της ΟΥΝΕΣΚΟ.
Σεπτέμβριος 2007  Ναός στο Ιζβέβσκ, πρωτεύουσα της Ουντμουρτίας. Το Ιζβέβσκ γιγαντώθηκε κατά το Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο, όταν μεταφέρθηκαν βιομηχανίες από τα κατεχόμενα δυτικά εδάφη. Εκεί παράγεται και το τυφέκιο «Καλάσνικοβ ΑΚ-47».
Σεπτέμβριος 2007
Ναός στο Ιζβέβσκ, πρωτεύουσα της Ουντμουρτίας. Το Ιζβέβσκ γιγαντώθηκε κατά το Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο, όταν μεταφέρθηκαν βιομηχανίες από τα κατεχόμενα δυτικά εδάφη. Εκεί παράγεται και το τυφέκιο «Καλάσνικοβ ΑΚ-47».
Οκτώβριος 2007  Μια πόλη 200.000 ανθρώπων, το Πετροπαβλόφσκ Καμτσάτσκι είναι πρωτεύουσα της Καμτσάτκα. Η Καμτσάτκα είναι ένα φυσικό γεωλογικό εργαστήριο, με 160 ηφαίστεια εκ των οποίων 29 ενεργά. Ένα από αυτά, το Κοριάκσκι, υψώνεται πίσω από την πόλη στα 3.456 μέτρα.
Οκτώβριος 2007
Μια πόλη 200.000 ανθρώπων, το Πετροπαβλόφσκ Καμτσάτσκι είναι πρωτεύουσα της Καμτσάτκα. Η Καμτσάτκα είναι ένα φυσικό γεωλογικό εργαστήριο, με 160 ηφαίστεια εκ των οποίων 29 ενεργά. Ένα από αυτά, το Κοριάκσκι, υψώνεται πίσω από την πόλη στα 3.456 μέτρα.

Επιστροφή στη Βικιπύλη: Ρωσία