Προτεινόμενοι Σύνδεσμοι:    greece   -   greece hotels   -   ειδησεις   -   greece news   -   ταβλι στο internet   -   livescore   -   νέα
 easypedia

Easypedia.gr
Ελλάδα
Αρχαία Ελλάδα
Ελληνες
Πρωθυπουργοί
Οικονομία
Γεωγραφία
Ιστορία
Γλώσσα
Πληθυσμός
Μυθολογία
Πολιτισμός & Τέχνες
Ζωγραφική
Θέατρο
Κινηματογράφος
Λογοτεχνία
Μουσική
Αρχιτεκτονική
Γλυπτική
Αθλητισμός
Μυθολογία
Θρησκεία
Θετικές & Φυσικές Επιστήμες
Ανθρωπολογία
Αστρονομία
Βιολογία
Γεωλογία
Επιστήμη υπολογιστών
Μαθηματικά
Τεχνολογία
Φυσική
Χημεία
Ιατρική
Φιλοσοφία & Κοινωνικ. Επιστήμες
Αρχαιολογία
Γλωσσολογία
Οικονομικά
Φιλοσοφία
Ψυχολογία
Γεωγραφία
Ασία
Αφρική
Ευρώπη
Πόλεις
Χώρες
Θάλασσες
Ιστορία
Ελληνική Ιστορία
Αρχαία Ιστορία
Βυζάντιο
Ευρωπαϊκή Ιστορία
Πόλεμοι
Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία
Σύγχρονη Ιστορία
 

Εικόνα:Venizelos-sofoklis.jpeg

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Σοφοκλής Βενιζέλος, γιος του Ελευθερίου Βενιζέλου και πρωθυπουργός της Ελλάδας για μικρές περιόδους κατά την Κατοχή (εξόριστη κυβέρνηση) και αμέσως μετά τον Εμφύλιο Πόλεμο.

Η φωτογραφία προέρχεται από το [www.mpa.gr Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων] και παρουσιάζεται εδώ σε χαμηλή ευκρίνεια για τεκμηρίωση του ομότιτλου λήμματος.


Πνευματικά δικαιώματα Αυτή η εικόνα υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα. Ο χρήστης που την επιφόρτωσε και πρώτος την χρησιμοποίησε σε άρθρο, όπως και τα υπόλοιπα άτομα που την εισήγαγαν σε άρθρα βεβαιώνουν ότι έχει τα προσόντα ώστε να θεωρείται υλικό που καλύπτεται από την πρόβλεψη «εύλογης χρήσης» (fair use) του νόμου των Η.Π.Α. όπου βρίσκονται οι διακομιστές της Βικιπαίδειας, καθώς και από το άρθρο 19 του N. 2121/93 για την συγκεκριμένη χρήση που έχει στα άρθρα αυτά. Χρήση διαφορετική από αυτή που μπορεί να θεωρηθεί «εύλογη», αντίθετη προς τα χρηστά ήθη και δεν δικαιολογείται από τον επιδιωκόμενο σκοπό, πιθανότατα είναι παραβίαση πνευματικής ιδιοκτησίας.

Προς τον χρήστη που ανέβασε την εικόνα: Παρακαλούμε γράψτε στην περιγραφή τους λόγους για τους οποίους επικαλείστε «εύλογη χρήση» και για ποιο άρθρο. Είναι επίσης απαραίτητο να αναφέρεται ο δημιουργός της εικόνας ή η πηγή της. Άλλοι χρήστες μπορούν να ελέγξουν αν δικαιολογείται η χρήση της εικόνας σε συγκεκριμένο άρθρο και, αν δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, να την προτείνουν για διαγραφή. Δείτε τα κριτήρια εύλογης χρήσης. Aπλή εικονογράφηση άρθρου και πορτρέτο προσώπου σε άρθρο για το εικονιζόμενο πρόσωπο δεν αποτελούν "εύλογη χρήση".


Ιστορικό αρχείου

Κλικάρετε σε μια ημερομηνία/ώρα για να δείτε το αρχείο όπως εμφανιζόταν εκείνη τη στιγμή.

Ώρα/Ημερομ.ΔιαστάσειςΧρήστηςΣχόλια
τελευταία02:49, 2 Μαΐου 2006154×270 (27 KB)Flashdart2 (Συζήτηση | Συνεισφορά) (Σοφοκλής Βενιζέλος, γιος του Ελευθερίου Βενιζέλου και πρωθυπουργός της Ελλάδας για μικρές περιόδους κατά την Κατοχή (εξόριστη κυβέρνηση)

Τα παρακάτω λήμματα συνδέουν σε αυτή την εικόνα/γραφικό: